25/4/16

Presentació de la Guia d'autors locals

Em plau convidar-te a l’acte de presentació de la Guia d’autors locals que tindrà lloc  a la Biblioteca Central el proper dijous 28 d’abril a les 19:30 i que, tal i com es pot veure al cartell adjunt, inclourà una conferència d’en Salva Redon titulada “Un cop d’ull a la literatura colomenca”, així com un recital poètic a càrrec de Rodolfo del Hoyo.
La Guia d’autors locals és una base de dades accessible a tothom des del web municipal (http://www.gramenet.cat/temes/cultura/paraula-de-santa-coloma/guia-dautors-colomencs/guia-dautors-locals/?id_autor=47) i fàcil de consultar on hi apareixen totes les obres escrites per qualsevol persona nascuda a la nostra ciutat o que hi hagi viscut. A banda de les obres,  oferim una breu ressenya biogràfica de l’autor, una relació dels premis literaris que hagi guanyat, enllaços (bloc o pàgina web personal, Facebook...)i, si es dóna el cas, les seves participacions habituals en mitjans de comunicació. El seu objectiu és esdevenir una eina de consulta per a tota persona o entitat interessada en les obres i altres dades sobre els escriptors colomencs, però, sobretot,  pretén ser un instrument per ajudar a difondre arreu el talent i la creativitat dels nostres autors.
La Guia d’autors locals és el resultat del treball, la implicació i les aportacions de diverses persones i col·lectius: d’entrada, del personal de les biblioteques de la ciutat, però també d’en Rodolfo del Hoyo i la resta de membres d’Acolite (Associació colomenca de literatura), la Regidora Petry Jiménez  i  tot l’equip de l’Àrea de Cultura. És gràcies a tots ells, però també gràcies a les aportacions de molts ciutadans, que l’anem actualitzant i millorant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada