20/4/09

Miscel•lànies literàries (i socials)

Trobada poètica
Fa uns dies, el passat 16 d'abril, en Miguel Ángel Cabrera i en Jaume Vendrell Ginel ens van presentar els seus poemes a la llibreria Carrer Major. L'acte el va obrir en Salva Redón, per donar pas al nostre actual vicepresident, l'inefable Pedro Cano, qui va realitzar primer una encesa defensa de la poesia i del fet de crear, d'escriure, per després fer les presentacions dels poetes.
A continuació, en Miguel Ángel i en Jaume van oferir al públic assistent -que va omplir la Llibreria- lectures dels seus poemes, gaudint tots de dos estils poètics totalment diferents, encara que coincideixin en el seu entusiasme i vitalitat.



Xerrada

El pròxim dimarts 21, a les 8:00 del vespre a la Biblioteca Central de Santa Coloma, ens convidan a la xerrada-col•loqui que organitza la "Campanya No a l'OTAN No a la Guerra". Aquesta xerrada estarà a càrrec de la Gabriela Serra, membre del Centre d'Estudis per la Pau de JUSTÍCIA I PAU, persona molt vinculada a la nostra ciutat, coneguda i apreciada per molts nosaltres.
Donada la immediatesa d'aquest acte, també volem demanar-vos que en feu difusió entre el vostre col•lectiu, amics i contactes habituals. Gràcies per endavant.


Premis PACSA
Un altre any, l’empresa PACSA ens convida a la presentació de la nova edició dels Jocs Florals de Santa Coloma, que tindrà lloc el dimecres 22 d’abril a les 20 hores, a la Biblioteca Central de Santa Coloma. Al mateix temps presentarà la plaquet Para un hombre que no tiene prisa de Máximo Sancho, poemari guanyador del Premi Especial al millor autor amb residència a Santa Coloma. L’obra ha estat publicada dins de la Col•lecció Inèdits de l’Associació Colomenca de Literatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada