17/12/09

De tot un poc...


“El Golfo de los Poetas” de Fernando Clemot


No va a ser la primera vegada que Fernando Clemot, guanyador del Premi Setenil, ens visità a Santa Coloma. A la llibreria Carrer Major, Fernando va a presentar-nos el seu nou llibre “El Golfo de los Poetas “, la seva primera novel.la, just després d’haver guanyat el “Premio Setenil” al millor llibre de contes amb “Estancos del chiado”, que també va presentar a la nostra ciutat.



Premis Màrius Sampere

Lamentablement els premis Màrius Sampere desapareixeran de la escena colomenca per una temporada indefinida. A la seva última edició, dos grans poetes han estat premiats: Jaume Pomar a la categoría d’obres en català amb “La illa i el silenci” y a la categoria d’obres en castellà José Luis Arcediano amb “La verdad del frío”. Esperem –i dessitgem- que la absència d’aquest important premi sigui breu. Pel bé de Santa Coloma i de la poesa, i perquè un poeta de la talla de Màrius es mereix rebre aquest petit homenatge.


Caravansari


El jueves 10 de diciembre acudimos a la presentación de Caravansari. En tiempos en que nadie quiere tomar riesgos, Caravansari es una apuesta muy importante por el mundo de la poesía. Mateo Rello, edita ya el tercer número de esta revista en lenguas peninsulares en una edición que, como ha dicho Pedro Cano, es valiosa tanto en contenido como en continente. Este número, dedicado a las revistas de poesía en Portugal, cuenta también con una compilación de poetas venezolanos y la participación de poetas colomenses.



Acte poètic i musical amb textes de Salva Redón, Itmar Conesa, Marius Sampere i Salvador Cabre

El diumange 13 de desembre Salvador Redón e Itmar Conesa van a participar a l’acte poètic i musical en l’auditori del Centre Excursionista Puig Castelar al marc dels Diàlegs amb la Ciutat2009.




Conferència-debat Mitjans de comunicació

El dimecres 9 de desembre es va portar a terme la Conferència debat "Mitjans de comunicaciò Independencia i servei amb la participació de Josep Rius i Baró.



XV Jocs Florals Santa Coloma 2009 Premis PASCSA

Amb un total de 328 treballs presentats a concurs, els premis es lliuraran el diumenge 20 de desembre a l'Auditori Can Roig i Torres.

Els Jocs Florals de Santa Coloma arriben a la seva quinzena edició amb un total de 328 treballs presentats. El veredicte del Jurat es farà públic en l'acte de lliurament de premis, que serà el dia 20 de desembre (12 hores) a l'Auditori de Santa Coloma de Gramenet (c. de Rafael de Casanova, 5).

Durant l'acte gaudirem del grup de teatre LAUTA de Santa Coloma que ens presentaran l'obra "El olvido está lleno de memoria" basada en l'obra del recentment desaparegut poeta Mario Benedetti. Després de conèixer els guanyadors ho celebrarem amb una copa de cava.

1 comentari: