2/3/09

Renovació de la Junta Directiva

El passat 19 de febrer vam febrer vam fer l'assamblea de l'Associació als locals del Centre Excursionista Puig Castellar i vam constatar, amb alegria per tots el assistents, que la Associació no "estaba muerta, que estaba de parranda", com cantava feia anys el Peret. És a dir, que no hi cap intenció de desaparéixer, ans al contrari, hem fet canvis a la junta i hem ampliat el nombre de vocals per tal d'integrar el màxim als socis a la junta.

Com deiem, el canvi més important ha estat la ampliació de la junta, amb la intenció de participar i fer més col.lectiva la presa decisions, com les activitats al voltant de la nostra associació.

D'altra banda, hem canviat de president. Ara li toca al Salva Redón, amb la vicepresidéncia d'en Pedro Cano i la secretaria d'en Rodolfo del Hoyo.



La Junta sortint creu que la viabilitat del projecte d’ACOLITE ha estat demostrada, però que cal una renovació que constati la sortida de la crisi de la entitat que engegui un nou projecte si així s’ho estima l’Assemblea.
La nova Junta es constitueix unànimement com segueix:

PRESIDENT: Salvador Redón

VICEPRESIDENT: Pedro Cano

SECRETARI: Rodolfo del Hoyo

TRESORER: Pedro Marín

VOCALS: Beatriz Patraca, Itmar Conesa, Joan Tudela, Josep Ramon Aragó, Fran Murcia, Juan Jiménez, Rut Solés.



Necessitem del vostre recolçament, no només amb la vostra assistència a les activitats, sinò també amb la vostra opinió, les vostres propostes i les vostres crítiques constructives. Recordeu que portem més d'una dècada d'activitats a la ciutat, i que si la nostra entitat desapareix, hi haurà un buit que, ara per ara, ningú omplirà. Si estimeu el món de les lletres, aquesta és la oportunitat. Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada