19/4/15

Club de Lectura al Carrer Major



El Club de lectura del Carrer Major és un projecte de la Llibreria Carrer Major de Santa Coloma de Gramenet i de l’escriptor Rodolfo del Hoyo.
Inicialment serà un club de lectura infantil amb alguna incursió en la literatura juvenil. Al llarg del 2015 valorarem la possibilitat d’ampliar el club a persones adultes.

Considerem que un club de lectura és un instrument excel·lent per promoure l’amor pels llibres i d’entrar en contacte amb la literatura d’una manera agradable, permet conèixer autors, desenvolupar un esperit crític, estimular la imaginació, parlar en públic, perfeccionar l’expressió oral i escrita, ampliar el vocabulari, gestionar les emocions, l’educació en valors, el coneixement de les tradicions culturals del país i d’altres llocs del món, iniciar o continuar una biblioteca personal, compartir i debatre les opinions pròpies i, en general, créixer com a persona.



Les sessions es faran a la Llibreria Carrer Major (c. Major, 13 – Santa Coloma de Gramenet, telèfon 933855842) .

Els membres del club de lectura hauran de comprar el llibre triat i haver-lo llegit abans de la sessió.

El club de lectura tindrà tres seccions que farem correspondre amb els cicles d’educació primària: Cicle inicial, a partir de 6 anys i fins a 8; Cicle mitjà,  partir de 8 anys i fins a 10; Cicle superior, a partir de 10 anys i fins a 12.

Es faran tres sessions l’any  de cada cicle, al març, al juny i a l’octubre. Es faran dues sessions juvenils.

La duració de cada sessió oscil·larà entre una hora i hora i mitja. Les sessions tindran format de tertúlia on el conductor promourà la participació dels membres del club.

Llegirem principalment autors catalans que escriuen en català, però també llegirem llibres en castellà i traduccions d’autors estrangers.

Sempre que es pugui, els autors o les autores dels llibres llegits visitaran el club per conversar amb els seus lectors i ocasionalment hi comptarem amb il·lustradors i il·lustradores.



El coordinador responsable serà l’escriptor Rodolfo del Hoyo, autor de llibres infantils i juvenils amb molta experiència en fòrums amb estudiants de tots els cicles formatius, des de cicle inicial de primària fins a batxillerat. 

ACTIVITATS DEL MES DE MARÇ DEL 2015

El primer cicle d'activitats s'ha desenvolupat amb notable èxit














Dia 18 de març del 2015 a les 18 h.
Cicle mitjà de primària: Amics monstruosos (Animallibres) d’Anna Manso. Amb la participació de l’autora.
















Dia 24 de març del 2015 a les 18 h.
Cicle superior de primària: Akanuu, l'arquer persa (Editorial Barcanova), de Maria Carme Roca Costa. Amb la participació de l’autora.

















Dia 25 de març del 2015 a les 18 h.
Cicle infantil de primària: La lluna és dolça, Ahmed (Edicions Cadí), de Cinta Arasa. Amb la participació de l’autora i la il·lustradora, Núria Feijóo.


19 de març de 2015
Rodolfo del Hoyo i Valentí Gubianas a la Biblioteca de singuerlín Salvador Cabré amb La vaqueta Queta













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada